OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Ankara ili Sincan ilçesi Temelli bölgesinde bulunmaktadır. Okulumuz 2006 yılında temelli Toki İlköğretim Okulu adı altında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz temelli bölgesinde açılan üçüncü okuldur. Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı 'na bağlı 5-15 yaş aralığındaki öğrencilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütüldüğü 24 dersliğe sahip olan bir temel eğitim kurumudur. Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okulumuzda 24 adet etkileşimli tahta bulunmaktadır. Eğitim öğretim faaliyetleri kurumumuza ait üç katlı müstakil binada yürütülmektedir. Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okulumuzda 24 adet etkileşimli tahta ve fiber alt yapısı kuruludur.

Okulumuzda eğitim ve öğretim çalışmalarının yanı sıra çeşitli faaliyetler de yürütülmektedir. Öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara ilgili duymalarını teşvik amacıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 4006 Tübitak Bilim Fuarı projesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 4006 Tübitak Bilim Fuarı projesi okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

11.09.2023 70