ANKARA / SİNCAN - Temelli TOKİ Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen bir törenle coşkuyla kutlandı. Kutlamalardan görüntüler.

May

TÜBİTAK ‘IN desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir.

Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır.

Proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerimizi sunarken gelecek yıllarda daha çok projeyle fuarımızın geleneksel hale gelmesini temenni ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

May

Okulumuz yararına düzenlenen yiyecek kermesi 11 Mayıs Cuma Günü 09.00´da başlayıp 15.00´de sona erdi. Okul Aİle Birliği üyelerimiz ve Öğretmenlerimiz kermes öncesinde ve kermeste yoğun çaba sarfettiler. Katılımın hayli yüksekti ve öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Katkıda bulunan herkese Teşekkur ederiz

May

4/A sınıfı öğretmenimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile temelli göletinde güzel bir kahvaltı yaptılar.

May

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğü ile hazırlanan metef fuarında öğrencilerimize meslek tercihlerinde tanıtıım ve rehberlik yapıldı.

May

Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz sınav merkezinin gerçekleştirdiği ödüllü deneme sınavlarınında mayıs ayında dereceye giren öğrencilerimiz ve İnsan Ancak  Çalıştığını Kazanır Projemiz Kapsamında Ayin  Öğrencisi seçilen öğrencilerimiz  yaş pasta ile ödüllendirildi.

Öğrencilerimizin emeğini takdir ederek, başarılarını daim kılmayı hedeflediğimiz bu çalışmalarda, olumlu dönütler almayı hedefliyoruz Eğitim Kurumu olarak gerçekleştirdiğimiz farklı çalışmalarla canlı bir eğitim süreci işletmeye çalışmaktayız. Bu sürecin veliler ve öğrencilerimiz tarafından desteklenmesi, okulumuzun başarısını daha da arttıracaktır. Kurum olarak benzer çalışmalarımızı ilerleyen süreçte de devam ettireceğiz…

Nis

Halk Sağlığı Merkezinden diş sağlığı bakımı konusunda öğrencilerimize eğitim verilmiş ve diş fırçası ile diş macunu dağıtılmıştır. Kurumumuz adına teşekkur ederiz..

Nis

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı  Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden gelen uzmanlar madde bağımlılığı, ihmal ve istismar konuları hakkında tüm veli ve öğretmenlerimize seminer verdiler.

Mrt

Okulumuzda başarıyı ve kaliteyi artırmak için kurduğumuz sınav merkezi eliyle öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde uyguladığımız yeni sınav sistemi ile uyumlu olan Ödüllü Deneme sınavlarını yapmaya devam ediyoruz. Yapılan deneme sınavı sonucuna göre şübelerimizde ilk 2 dereceyi alan öğrencilerimiz çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecektir.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü sebebiyle okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

Ortadoğu Teknik Üniversitesi bünyesindeki İlkyar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr Hüseyin VURAL ve beraberindeki İlkyar gönüllüleri Okulumuzu ziyaret etti.