Temelli TOKİ Ortaokulu

Vizyon: Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu geliştiren, "mutlu" ve "özgür" insan yetiştirmektir. Biz toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine,bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz inanıyoruz ki öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler çalışmalarımızın odak noktasıdır.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini,onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile "mükemmele" ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimde öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (312) 645 2007

WEB - https://temellitokiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. KARDELEN SK. TEMELLI TOKI ILKOKULU BLOK NO: 32 SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Temelli Sincan Hürriyet Mahallesi. Toki konutları içerisindedir.

Ulaşım Ankara Ulus´a ve Sincan merkeze Toki bloklarından EGO hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara İl merkezine 60 km. Sincan İlçesine 45 km. Polatlı İlçe merkezine 26 km.